Primair Onderwijs

 

Het leukste en leerzaamste schoolreisje is... met de hele klas naar het filmfestival. Je ziet er voor elk leerjaar met zorg geselecteerde recente en relevante films, vaak omlijst met een voorfilm en een nagesprek (met een filmmaker of acteur). Gezamenlijk een film kijken in een bioscoopzaal op een groot doek, zonder andere pottenkijkers, is een ervaring. Met het gratis beschikbare interactieve lesmateriaal haal je het maximale uit het festivalbezoek. En via workshops en bijzondere activiteiten leren de leerlingen in de praktijk hoe je zelf films maakt. 

 

WORKSHOPS EN SERVICE

FILMVERTONINGEN

 

AANMELDEN

De inschrijvingen voor 2017 zijn op dit moment gesloten. Voor vragen over de inschrijvingen of een last-minute reservering, neem contact op met  educatie@filmfestival.nl

Betalen

Betalen kan met een machtiging, die u onderaan uw aanmelding kunt vinden. In de week van 4 september ontvangt u de toegangsbewijzen, praktische informatie en het lesmateriaal.

Locaties

De educatieve activiteiten van het NFF spelen zich op diverse plekken af, waaronder de bioscopen in de binnenstad en de Stadsschouwburg Utrecht. Nieuw dit jaar is de bioscooplocatie CineMec in Leidsche Rijn. Met de klas naar CineMec? Dat kan op donderdag 21 en vrijdag 22 september. Filmprogramma in overleg.


Contact
Contactpersoon NFF Educatie: Ninelotte Dijk
educatie@filmfestival.nl 
030 2303800