ALLES IS LIEFDE

Utrecht, 29-10-2007

ALLES IS LIEFDE heeft zondag de 400.000ste bezoeker verwelkomd en heeft daarmee een record gevestigd. Het is de eerste Nederlandse film die binnen 2,5 week na de release platina wordt. Sinds het eerste weekend staat de film van regisseur Joram Lürsen op nummer één in de Nederlandse box-office top 20. De film heeft, gemeten over de eerste drie weken, meer bezoekers getrokken dan de Engelse klassieker LOVE ACTUALLY.

De Platina Film wordt maandagavond in besloten kring in Amsterdam door Doreen Boonekamp, directeur van het Nederlands Film Festival, uitgereikt aan regisseur Joram Lürsen en de bijna voltallige aanwezige cast.

ALLES IS LIEFDE ging maandag 8 oktober in Tuschinski in Amsterdam in première en draait sinds 11 oktober in 92 Nederlandse bioscopen. De film, waarvoor Kim van Kooten het scenario schreef, is een romantische komedie over de liefdesperikelen van zes koppels die er achter komen dat liefde overal is. En dat ze het allemaal willen. Maar liefde is als Sinterklaas, je moet er in geloven, anders wordt het niks.

De sterrencast bestaat onder andere uit Carice van Houten, Paul de Leeuw, Wendy van Dijk, Marc-Marie Huybregts, Thomas Acda, Michiel Romijn, Chantal Janzen, Daan Schuurmans, Peter Paul Muller, Jeroen Spitzenberger, Valerio Zeno en Anneke Blok.