Meld je nu aan voor 48 Hour Film Project

 

Het NFF en 48 Hour Film Project dagen je uit om in 48 uur tijd een korte film te maken in het weekend van 22 tot 24 september. Na een slopend filmweekend gaat je film meteen in première tijdens het Nederlands Film Festival.  

Nieuw dit jaar is dat je een VR-film mag maken en inleveren. Voor de VR-pioniers geldt dezelfde onverbiddelijke realiteit: zondagavond om 19.30 uur moet je film af en ingeleverd zijn. Van 25 tot en met 27 september zijn de 360 gradenfilms vanuit alle denkbare hoeken te bekijken in het Festivalpaviljoen.  

Op woensdag 27 september vindt de Prijsuitreiking van 48 Hour Film Project plaats en wordt de winnaar van onder andere Beste Film bekendgemaakt. Zowel de overall winnende film als de winnende VR-film gaan door naar de internationale 48 Hour finale, die in maart 2018 in Parijs plaatsvindt.

48 Hour Film Project is een wereldwijde wedstrijd waar filmmakers op basis van vier random elementen een script schrijven, draaien en editen in 48 uur tijd. In de afgelopen 4 jaar is het Nederlandse inzendingen maar liefst 3 maal gelukt om te eindigen als internationaal winnaar. Dat willen we dit jaar natuurlijk weer!

Klaar voor de start? Meld je aan via  48 Hour Film Project!