Opnamen gestart Telefilm ‘Get Lost’

 
In Amsterdam en omstreken zijn van maandag 29 mei tot 6 juli de opnames voor de Telefilm ‘Get Lost’ van Mirjam de With. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Anna Raadsveld (Riphagen, Hoe duur was de suiker), Willem Voogd (Mees Kees, Knielen op een bed violen) en Set Sjöstrand. 

De film gaat over chaotische Fem (Anna Raadsveld) die een vaste baan krijgt aangeboden en door haar jeugdliefde Yorrick (Willem Voogd) ten huwelijk wordt gevraagd. Fem, die nog helemaal niet toe is aan zo’n volwassen leven, boekt in reactie een ticket naar India. Als ze op het vliegveld toch minder avontuurlijk blijkt dan gehoopt, duikt ze onder in de backpackers scene van haar eigen stad Amsterdam. Hoe raakt ze uit deze krankzinnige leugen?

De Zweedse acteur Set Sjöstrand, die zijn opleiding volgde bij Kulturama in Stockholm en de Stella Adler Studio in New York, maakt in 'Get Lost!' zijn speelfilmdebuut.

Eerder regisseerde Mirjam de With de Telefilm 'Op de dijk' en korte films zoals Mina Moes. Het scenario van 'Get Lost!' is in handen van Anke Boerstra. Boerstra en De With werkten eerder al samen aan Ballast, een van de best bekeken One Night Stands.

Naar verwachting wordt 'Get Lost!' in februari 2018 uitgezonden door de EO bij de Nieuwe Nederlandse films op NPO 3. 
  
vlnr: Anna Raadsveld, Willem Voogd en Set Sjöstrand