Guerrilla Games in de prijzen tijdens Develop Awards 2017

 
 
Het Nederlandse gamebedrijf Guerrilla Games is uitgeroepen tot Studio of the Year tijdens de Develop Awards 2017. Dat niet alleen, de Nederlandse gameontwikkelaar werd ook bekroond met de Animation Award voor de populaire game HORIZON ZERO DAWN. 


The Develop Awards in Brighton is met meer dan 170 internationale vertegenwoordigers van gamebedrijven een van de grootste competities op het gebied van gameontwikkeling. Gameprofessionals kijken vooral naar creativiteit, teamwork en innovatie, waarna prestigieuze prijzen worden uitgereikt aan de beste gameontwikkelaars in Groot Brittannië en Europa. 
 

 
In februari van dit jaar bracht Guerrilla Games HORIZON ZERO DAWN uit, waarin je als protagonist Aloy in een post-apocalyptische wereld terecht komt waarin de mens niet meer bovenin de voedselketen staat en je op ontdekkingstocht gaat naar de herkomst van deze wereld. Het spel werd lovend ontvangen door het publiek en inmiddels is Guerrilla Games uitgegroeid tot één van de grootste gameontwikkelaars van Europa.