Juli 2017

Opvallende Nederlanders zijn gastprogrammeur NFF 2017
Tijdens de 37e editie van het Nederlands Film Festival (NFF) kruipen negen bijzondere gasten voor één dag op de stoel van festivalprogrammeur.
De 7 Gouden Vragen Aan... Mike van Diem
In de rubriek 'De 7 gouden vragen aan' voelt het NFF tweewekelijks een talent op het gebied van film, televisie en interactive aan de tand. Deze week: regisseur Mike van Diem.
Shortalkz video-interview met Martin Koolhoven
In samenwerking met Shortcutz Amsterdam bieden we een volgende serie van de Shortalkz video-interviews aan. Deze aflevering: regisseur Martin Koolhoven.
Vrijwilliger op het NFF: Willemijn Besaris
Vrijwilligers zijn onmisbaar op het NFF. Maar wat houdt een vrijwilligersfunctie nou precies in? Willemijn was vorig jaar vrijwilliger Gastenservice en vertelt er graag over.
Guerrilla Games in de prijzen tijdens Develop Awards 2017
Het Nederlandse gamebedrijf Guerrilla Games is uitgeroepen tot Studio of the Year tijdens de Develop Awards 2017.
Job, Joris en Marieke maken eerste lange animatie voor volwassenen
Job, Joris en Marieke zijn bezig met hun eerste lange animatiefilm voor volwassenen: DE LOOP DER DINGEN.
Familiefilm DIKKERTJE DAP in première op 37e editie Nederlands Film Festival
Familiefilm DIKKERTJE DAP, gebaseerd op het gelijknamige versje van Annie M.G. Schmidt, gaat zondagmiddag 24 september in première op het NFF. De film beleeft zijn première in aanwezigheid van cast en crew.
Hannah Hoekstra zet handafdruk voor L'OR Filmboulevard
Op dinsdag 11 juli plaatste Gouden Kalfwinnares Hannah Hoekstra haar handafdruk voor haar tweede gouden tegel.
Shortalkz video-interview met Job ter Burg
In samenwerking met Shortcutz Amsterdam bieden we een volgende serie van de Shortalkz video-interviews aan. Deze week: filmeditor Job ter Burg
Shortalkz video-interview met Sigrid ten Napel
In samenwerking met Shortcutz Amsterdam bieden we een volgende serie van de Shortalkz video-interviews aan. Deze week: actrice Sigrid ten Napel.
Nederlands Film Festival en CineCrowd zetten crowdfunding projecten in de spotlight
Net als voorgaande jaren staan er tijdens het Nederlands Film Festival een aantal veelbelovende crowdfunding projecten in de spotlight.
Shortalkz video-interview met Hans Croiset
n samenwerking met Shortcutz Amsterdam bieden we een volgende serie van de Shortalkz video-interviews aan. In deze editie: Hans Croiset
De 7 Gouden Vragen Aan... Festus Toll
In de rubriek 'De 7 gouden vragen aan' voelt het NFF tweewekelijks een talent op het gebied van film, televisie en interactive aan de tand. Deze week: jong filmtalent Festus Toll.
Shortalkz video-interview met Roel Reiné
In samenwerking met Shortcutz Amsterdam bieden we een volgende serie van de Shortalkz video-interviews aan. In deze editie is het woord aan filmregisseur Roel Reiné.