Kinepolis Jaarbeurs nieuwe festivallocatie op het NFF

 
  
Het NFF heeft er een nieuwe festivallocatie bij: de Kinepolis Jaarbeurs. De grote bioscoop, die eerder dit jaar werd geopend, vertoont een deel van het programma van het festival dit jaar.

Onder meer films uit de NFF Debuutcompetitie, de Studentencompetitie en de avondprogramma’s van de Blikverruimers Guerrilla Games en Germaine de Randamie worden geprogrammeerd in Kinepolis Jaarbeurs. Ook is er de Gouden Kalveren Loge, waarbij films worden getoond die genomineerd zijn voor het Gouden Kalf én van uitleg worden voorzien door een deskundige uit de filmsector.  

Jacqueline Aarts, Country Manager Box Office Sales en Marketing bij Kinepolis Nederland, is verheugd over de samenwerking: "We dragen het NFF een warm hart toe. Het is dan ook een eer om met Kinepolis Jaarbeurs deel uit te maken van het festival en met de huisvesting van deze bijzondere programma-onderdelen talent op het doek te ondersteunen."

Naast de Kinepolis Jaarbeurs speelt het NFF zich dit jaar af in Stadsschouwburg Utrecht, Pathé Rembrandt, Louis Hartlooper Complex, 't Hoogt, Cinemec Leidsche Rijn en het Festivalpaviljoen op de Neude.