<strong>X</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/prosper-de-roos?film=x', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Prosper de Roos' });" text="Prosper de Roos">Prosper de Roos</a>, 2001<br>Korte Film<br> <strong>X</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/prosper-de-roos?film=x', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Prosper de Roos' });" text="Prosper de Roos">Prosper de Roos</a>, 2001<br>Korte Film<br>

X

 
Ze belde een keer, een jaar later nog eens, en daarna begon ze een paar keer per week of zelfs per dag te bellen. Regisseur Prosper de Roos is zowel geïrriteerd als gefascineerd door zijn stalker, haar schijnbaar onsamenhangende woordenstroom en typische lach. Als hij achter haar nummer komt, draait hij de rollen om.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2001
Lengte10 minuten
ProductielandNederland
RegisseurProsper de Roos
ProducentProsper de Roos
ScenarioProsper de Roos
CameraStijn van Santen
Set GeluidRep Sorp
EditorMagda Augusteijn
ProductiebedrijfCooblae Films