<strong>What Else</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/jelle-van-meerendonk?film=what-else', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Jelle van Meerendonk' });" text="Jelle van Meerendonk">Jelle van Meerendonk</a>, 2016<br>Korte Film<br> <strong>What Else</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/jelle-van-meerendonk?film=what-else', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Jelle van Meerendonk' });" text="Jelle van Meerendonk">Jelle van Meerendonk</a>, 2016<br>Korte Film<br>

What Else

 
Als je iets doet waar je van houdt en waar je voor bent gemaakt, is het gemakkelijk te vergeten dat het een routine is. In deze getekende animatie is een koffiezetapparaat de wanhoop nabij nadat hij in een moment van onoplettendheid zijn koffiepot aan diggelen liet vallen. Op een welverdiende vakantie vindt hij zichzelf terug.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2016
Lengte5 minuten
ProductielandNederland
RegisseurJelle van Meerendonk
ProducentLeon van Rooij
ScenarioJelle van Meerendonk
GeluidsnabewerkingBram Meindersma
Sound DesignBram Meindersma
EditorJelle van Meerendonk
MuziekBram Meindersma
AnimatieJelle van Meerendonk
ProductiebedrijfAcademie voor Beeldende Kunsten St. Joost