<strong>We Will Maintain</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/festus-toll?film=we-will-maintain', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Festus Toll' });" text="Festus Toll">Festus Toll</a>, 2017<br><b>NFF 2017</b><br>Korte Documentaire<br><a href="/publiek/programma-2017/nff-studentencompetitie-2017/" title="NFF Studentencompetitie">NFF Studentencompetitie</a><br> <strong>We Will Maintain</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/festus-toll?film=we-will-maintain', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Festus Toll' });" text="Festus Toll">Festus Toll</a>, 2017<br><b>NFF 2017</b><br>Korte Documentaire<br><a href="/publiek/programma-2017/nff-studentencompetitie-2017/" title="NFF Studentencompetitie">NFF Studentencompetitie</a><br>

We Will Maintain

 
Een kind kijkt in de camera. Zijn Keniaanse oom doet hem een voorspelling: een mixed child zal zich nergens op zijn plek voelen. Niet in Europa en niet in Afrika. Nu, twaalf jaar later is het kind filmmaker en gaat hij op zoek naar de betekenis van zijn oom’s profetische woorden.

We zijn allemaal onderdeel van een multiculturele samenleving, of die nu mislukt is -zoals sommigen beweren- of niet. De regisseur verkent zijn achtergrond als zoon van een Nederlandse vader en een Keniaanse moeder. Hij laat zien dat je je, evenmin als aan je familieleden, niet kunt onttrekken aan de mensen met wie je je land deelt.
Bestel tickets voor We Will Maintain:
NFF Studentencompetitie 7
€10,- Q&A's met producent Thijme Grol van Phoenix 38, regisseur Luciënne Venner en director of photography Tijn Sikken van A Ride to Moresnet en regisseur Coen Eigenraam van Het einde van het geslacht Vos.
Kinepolis Jaarbeurs 1 za 23 sep 21.45 + agenda Bestel tickets
NFF Studentencompetitie 10
€10,-
Louis Hartlooper Complex 3 di 26 sep 14.00 + agenda uitverkocht
NFF Studentencompetitie 7
€10,- Q&A's met regisseurs Coen Eigenraam van Het einde van het geslacht Vos en Festus Toll van We Will Maintain.
Kinepolis Jaarbeurs 1 di 26 sep 16.00 + agenda Bestel tickets
Productiejaar2017
Lengte30 minuten
ProductielandNederland, Kenia
RegisseurFestus Toll
ProducentFestus Toll
ScenarioFestus Toll
ResearchFestus Toll
CameraFestus Toll
CameraMichael Nyawade
CameraSoner Aslan
CameraMerijn van den Brand
EditorFestus Toll
GeluidsnabewerkingFestus Toll
Sound DesignFestus Toll
ProductiebedrijfAcademie voor Beeldende Kunsten St. Joost
ProductiebedrijfFestus