<strong>Tzirk</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/nova-van-dijk?film=tzirk', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Nova van Dijk' });" text="Nova van Dijk">Nova van Dijk</a>, 2009<br>Korte Documentaire<br> <strong>Tzirk</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/nova-van-dijk?film=tzirk', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Nova van Dijk' });" text="Nova van Dijk">Nova van Dijk</a>, 2009<br>Korte Documentaire<br>

Tzirk

 
Intiem portret van een Russische circusfamilie, die zich staande probeert te houden in de huidige maatschappij. De dochter van het gezin wordt voorbereid op haar toekomst als circusartiest.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2009
Lengte23 minuten
ProductielandNederland
RegisseurNova van Dijk
ProducentKeren Cogan Galjé
ProducentPavel Ananich
ScenarioNova van Dijk
CameraDanny Noordanus
Set GeluidJaap W. Sijben
Sound DesignNarek Nikoghosyan
EditorJoost van de Wetering
MuziekSunna Wehrmeijer
ProductiebedrijfNederlandse Filmacademie (NFA)
TV companyHUMAN