<strong>Ons aller onkruid</strong><br>Jos van Meerveld, 2017<br>Korte Film<br> <strong>Ons aller onkruid</strong><br>Jos van Meerveld, 2017<br>Korte Film<br> <strong>Ons aller onkruid</strong><br>Jos van Meerveld, 2017<br>Korte Film<br> <strong>Ons aller onkruid</strong><br>Jos van Meerveld, 2017<br>Korte Film<br>

Ons aller onkruid

 (Our Very Own Defects)
Twee jonge ouders, een middelbare sukkelaar, een gevallen kakmadam en een hulpbehoevende oude dame lijken niet zulke overeenkomstige levens te leiden. Toch zijn ze ongewenst van elkaar afhankelijk. Wat ze gemeen hebben zal hen blijven achtervolgen tot ze enkel nog zichzelf hebben om verantwoording aan af te leggen. Een mozaïekvertelling over burgerlijke hypocrisie en onze perverse schaduwkanten.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2017
Lengte26 minuten
ProductielandNederland
Websitewww.facebook.com/onsall...
RegisseurJos van Meerveld
ProducentBryan van Baardewijk
ProducentMaaike Gronheid
ProducentKaylee Hovemann
ScenarioKim Kokosky Deforchaux
CameraSigi van 't Schip
Production DesignKristien Lammers
Production DesignThijs van der Heijden
Set GeluidOlmo van Straalen
GeluidsnabewerkingKarlijn Hendriksen
Sound DesignAnne Wolters
Visual EffectsTommy Jansen
Visual EffectsAron Fels
Visual EffectsJohnny Roek
MuziekMaryna Boiko
ProductiebedrijfNederlandse Filmacademie (NFA)
TV companyVPRO
EditorAnnika Albert
KostuumontwerpLiz Kooij
KostuumontwerpSophie Bunnink
Cast