<strong>One Past Two</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/aime-de-jongh?film=one-past-two', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Aimée de Jongh' });" text="Aimée de Jongh">Aimée de Jongh</a>, 2011<br>Korte Film<br> <strong>One Past Two</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/aime-de-jongh?film=one-past-two', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Aimée de Jongh' });" text="Aimée de Jongh">Aimée de Jongh</a>, 2011<br>Korte Film<br> <strong>One Past Two</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/aime-de-jongh?film=one-past-two', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Aimée de Jongh' });" text="Aimée de Jongh">Aimée de Jongh</a>, 2011<br>Korte Film<br>

One Past Two

 
Animatie over een jongen en meisje die op een winterse dag op de bus staan te wachten. Ze raken aan de praat, tot de bus komt. Maar een van hen kan mee. Later blijkt welk drama zich heeft afgespeeld.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2011
Lengte6 minuten
ProductielandNederland
Websitewww.onepasttwo.com
RegisseurAimée de Jongh
Sound DesignHenk-Jelle de Groot
MuziekAnne van Schothorst
ProductiebedrijfWillem de Kooning Academie