<strong>Nieuwe tieten</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/sacha-polak?film=nieuwe-tieten', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Sacha Polak' });" text="Sacha Polak">Sacha Polak</a>, 2013<br>Lange Documentaire<br> <strong>Nieuwe tieten</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/sacha-polak?film=nieuwe-tieten', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Sacha Polak' });" text="Sacha Polak">Sacha Polak</a>, 2013<br>Lange Documentaire<br>

Nieuwe tieten

 (New Boobs)
Filmmaker Sacha Polak is drager van het erfelijke BRCA1-gen dat de kans op het krijgen van borstkanker sterk verhoogt. Zij staat nu voor een uiterst moeilijk dilemma: wel of niet afscheid nemen van haar borsten? De film vormt het verslag van haar indringende worsteling. Wat zijn haar mogelijkheden? Wat zijn de ervaringen van andere jonge vrouwen? Wat betekenen borsten voor hen? Wat doet een mens om te overleven? En wat betekent het voor Sacha en haar naaste familie?
NFF Filmarchief
Welkom in het Filmarchief van het Nederlands Film Festival, ruim dertig jaar aan informatie uit de rijke festivalgeschiedenis. Het informatieve Filmarchief bevat geactualiseerde beschrijvingen en credits, filmstills en trailers van meer dan 8600 titels, van heel bekend tot zwaar obscuur en van speelfilms en documentaires tot korte films en tv-drama’s. Meer informatie, klik hier.
Productiejaar2013
Lengte68 minuten
ProductielandNederland
RegisseurSacha Polak
ProducentMarleen Slot
Co-ProducentJelle Peter de Ruiter
CameraMeral Uslu
Set GeluidMaria Mok
GeluidsnabewerkingTom Bijnen
EditorDorith Vinken
MuziekRutger Reinders
ProductiebedrijfViking Film
TV companyNCRV TV