<strong>Mina Moes</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/mirjam-de-with?film=mina-moes', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Mirjam de With' });" text="Mirjam de With">Mirjam de With</a>, 2011<br>Korte film<br> <strong>Mina Moes</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/mirjam-de-with?film=mina-moes', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Mirjam de With' });" text="Mirjam de With">Mirjam de With</a>, 2011<br>Korte film<br>

Mina Moes

 
De eigengereide Mina is idolaat van Minnie Mouse. Ze gaat dan ook elke dag met grote zwarte oren op en in een opvallend rood stippeljurkje naar school. Haar moeder en juf vinden dat ze daarmee moet stoppen en dat ze zich net zo moet kleden als de rest. Maar waarom zou ze eigenlijk géén Minnie-oren mogen dragen? Ondanks de tegenwerking die ze ondervindt van de omgeving volgt Mina dapper haar plan om te zijn wie ze wil zijn.
NFF Filmarchief
Welkom in het Filmarchief van het Nederlands Film Festival, ruim dertig jaar aan informatie uit de rijke festivalgeschiedenis. Het informatieve Filmarchief bevat geactualiseerde beschrijvingen en credits, filmstills en trailers van meer dan 8600 titels, van heel bekend tot zwaar obscuur en van speelfilms en documentaires tot korte films en tv-drama’s. Meer informatie, klik hier.
Productiejaar2011
Lengte15 minuten
ProductielandNederland
RegisseurMirjam de With
ProducentFloor Onrust
Co-ProducentAnna van der Staak
ScenarioHakima Elouarti
CameraGerko Jonker
Production DesignGerard Loomans
Set GeluidSander den Broeder
GeluidsnabewerkingMartijn Helle
Sound DesignJan Schermer
EditorSander Kuipers
MuziekBart Westerlaken
ProductiebedrijfFamily Affair Films
TV companyVPRO TV
Cast
Kiki Wartena, Meral Polat, Cagla San Kuk, Asena Kuk, Manon Nieuweboer