<strong>Hortus psychicus</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/annelies-hofman?film=hortus-psychicus', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Annelies Hofman' });" text="Annelies Hofman">Annelies Hofman</a>, 2017<br>Korte Film<br> <strong>Hortus psychicus</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/annelies-hofman?film=hortus-psychicus', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Annelies Hofman' });" text="Annelies Hofman">Annelies Hofman</a>, 2017<br>Korte Film<br>

Hortus psychicus

 
Kara is dermate geobsedeerd door het behouden van de perfecte harmonie in haar tuin, dat het zich tegen haar keert. Voor elke uitstekende spriet die ze afknipt, springt er achter haar wel een nieuwe uitwas uit de grond. Sneller en sneller, totdat ze zich in een jungle bevindt en niet anders kan dan haar poging te staken. Want wie kan er winnen van een geanimeerde wildernis?
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2017
Lengte3 minuten
ProductielandNederland
RegisseurAnnelies Hofman
ProducentAnnelies Hofman
Sound DesignAlex Debicki
AnimatieAnnelies Hofman
ProductiebedrijfArtEZ
ProductiebedrijfAnnelies Hofman