<strong>Her Innerview</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/erica-baltimore?film=her-innerview', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Erica Baltimore' });" text="Erica Baltimore">Erica Baltimore</a>, 2014<br>Korte Film<br> <strong>Her Innerview</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/erica-baltimore?film=her-innerview', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Erica Baltimore' });" text="Erica Baltimore">Erica Baltimore</a>, 2014<br>Korte Film<br>

Her Innerview

 
Introspectieve verbeelding van de psychische schommelingen van een jonge vrouw. In een abstract retro-interieur lijkt zij te wachten, te voelen, te ervaren. Haar gewaarwordingen nemen langzaam maar zeker ontregelende vormen en proporties aan. Als er een doos met inhoud voor haar deur belandt, blijkt er een doorbraak in haar apathische en angstige geest mogelijk. Haar isolement lijkt eindig en een ander gevoelstijdperk treedt in.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2014
Lengte8 minuten
ProductielandNederland, -
Websitewww.herinnerviewthefilm...
RegisseurErica Baltimore
ProducentErica Baltimore
Co-ProducentNathalie van der Kust
ScenarioBram van der Laan
CameraSanna Mensonides
Production DesignPeggy de Bruin
Set GeluidSergiusz Sytniejewski
GeluidsnabewerkingDaniel Leseman
Sound DesignDaniel Leseman
Visual EffectsDennis Groenendijk
EditorPim te Poel
MuziekAnne van Schothorst
ChoreograafWendy Grin
Cast
Loek Beernink, Erica Zoe Clark, Nitzan Sadeh, Federica Dadamo, Wendy Grin, Junadry Leocaria, Genelva Lo- Kioeng-Shioe