<strong>Happily Ever After</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/tatjana-boic?film=happily-ever-after-1', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Tatjana Božic' });" text="Tatjana Božic">Tatjana Božic</a>, 2014<br>Lange Documentaire<br> <strong>Happily Ever After</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/tatjana-boic?film=happily-ever-after-1', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Tatjana Božic' });" text="Tatjana Božic">Tatjana Božic</a>, 2014<br>Lange Documentaire<br>

Happily Ever After

 
Tatjana Božic slaagt er maar niet in om een langdurige liefdesrelatie te onderhouden. Ze vraagt zich af wat er toch mis is met haar. In een laatste, wanhopige poging de relatie met de vader van haar kind te redden, volgt de Kroatisch-Nederlandse filmmaker de weg terug langs haar exen. Ze filmt de intieme en soms pijnlijke gesprekken met de mannen die verspreid over Europa wonen. Archiefbeelden en homevideo’s met haar huidige geliefde maken het tragikomische zelfportret compleet.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
TrailerBekijk trailer
Productiejaar2014
Lengte83 minuten
ProductielandNederland
RegisseurTatjana Božic
ProducentIris Lammertsma
ProducentBoudewijn Koole
ScenarioTatjana Božic
ScenarioAlexander Goekjian
CameraTon Peters
Set GeluidDennis Kersten
GeluidsnabewerkingJeroen Goeijers
Sound DesignJeroen Goeijers
Visual EffectsBarbara Pillip
Visual EffectsDamir Gamulin Gamba
EditorBoudewijn Koole
MuziekAlex Simu
ProductiebedrijfJongens van de Wit
ProductiebedrijfFactum
ProductiebedrijfZelovic Productions
TV companyIKON TV