<strong>Fever</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/debbie-kleijn?film=fever', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Debbie Kleijn' });" text="Debbie Kleijn">Debbie Kleijn</a>, 2013<br>Korte Documentaire<br>

Fever

 
Documentaire over Antilliaanse mannen en de liefde voor hun motor. Gedurende een jaar volgt Debbie Kleijn de Antilliaanse vrienden Kleine en Jimmy tijdens het verwezenlijken van hun droom: het opzetten en runnen van een Rotterdamse motorclub met een eigen logo, speciale jasjes en een clubhuis. De club hanteert uitgebreide regels waar de hele groep zich aan moet houden. Kleine, president van de club, probeert zijn motorfamilie bijeen te houden, maar zoveel motoren, zoveel meningen.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2013
Lengte50 minuten
ProductielandNederland
Websitewww.fever-film.com
RegisseurDebbie Kleijn
ProducentJan Katsma
Uitvoerend ProducentDebbie Kleijn
ScenarioDebbie Kleijn
ResearchDebbie Kleijn
CameraDebbie Kleijn
CameraGregg Telussa
GeluidsnabewerkingWiebe de Boer
Sound DesignWiebe de Boer
EditorJan Katsma
ProductiebedrijfUmwelt Films
TV companyRTV Rijnmond