<strong>Fever</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/debbie-kleijn?film=fever', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Debbie Kleijn' });" text="Debbie Kleijn">Debbie Kleijn</a>, 2013<br>Korte Documentaire<br>

Fever

 
Documentaire over Antilliaanse mannen en de liefde voor hun motor. Gedurende een jaar volgt Debbie Kleijn de Antilliaanse vrienden Kleine en Jimmy tijdens het verwezenlijken van hun droom: het opzetten en runnen van een Rotterdamse motorclub met een eigen logo, speciale jasjes en een clubhuis. De club hanteert uitgebreide regels waar de hele groep zich aan moet houden. Kleine, president van de club, probeert zijn motorfamilie bijeen te houden, maar zoveel motoren, zoveel meningen.
NFF Filmarchief
Welkom in het Filmarchief van het Nederlands Film Festival, ruim dertig jaar aan informatie uit de rijke festivalgeschiedenis. Het informatieve Filmarchief bevat geactualiseerde beschrijvingen en credits, filmstills en trailers van meer dan 8600 titels, van heel bekend tot zwaar obscuur en van speelfilms en documentaires tot korte films en tv-drama’s. Meer informatie, klik hier.
Productiejaar2013
Lengte50 minuten
ProductielandNederland
Websitewww.fever-film.com
RegisseurDebbie Kleijn
ProducentJan Katsma
Uitvoerend ProducentDebbie Kleijn
ScenarioDebbie Kleijn
ResearchDebbie Kleijn
CameraDebbie Kleijn
CameraGregg Telussa
GeluidsnabewerkingWiebe de Boer
Sound DesignWiebe de Boer
EditorJan Katsma
ProductiebedrijfUmwelt Films
TV companyRTV Rijnmond