<strong>Farewell</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/jochem-de-vries?film=farewell', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Jochem de Vries' });" text="Jochem de Vries">Jochem de Vries</a>, 2006<br>Korte Film<br> <strong>Farewell</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/jochem-de-vries?film=farewell', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Jochem de Vries' });" text="Jochem de Vries">Jochem de Vries</a>, 2006<br>Korte Film<br> <strong>Farewell</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/jochem-de-vries?film=farewell', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Jochem de Vries' });" text="Jochem de Vries">Jochem de Vries</a>, 2006<br>Korte Film<br>

Farewell

 
Film over het afscheid van een voormalige liefde. Een oude auto staat symbool voor de liefde die er ooit was, maar het is tijd voor afscheid, tijd om vaarwel te zeggen. Voordat dit gebeurt, worden alle spannende momenten van toen nog één keer intens beleefd. Met in de hoofdrollen Jeroen Spitzenberger, Birgit Schuurman en een oude, opgepoetste Mercedes.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2006
Lengte8 minuten
ProductielandNederland
RegisseurJochem de Vries
ProducentTrent
ProducentKoen Plate
ScenarioJochem de Vries
CameraRemko Schnorr
Production DesignMarije van der Waard
Sound DesignFerry de Pater
EditorBrian Ent
EditorKitty de Hek
ProductiebedrijfNFI Productions
Cast