<strong>Enhance Dehance</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/marit-shalem?film=enhance-dehance', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Marit Shalem' });" text="Marit Shalem">Marit Shalem</a>, 2008<br>Korte Film<br>

Enhance Dehance

 
Twee vrouwelijke spionnen worden op pad gestuurd om hun zoekgeraakte collega te vinden. Een gevaarlijk plot wordt in gang gezet door hun werkgever die door een weerzinwekkend wezen wordt geholpen. De agenten besluiten om de situatie naar hun eigen hand te zetten. Enhance Dehance onderzoekt aspecten van macht, zichtbaarheid en de mogelijke transformatie van die twee en wijst op de mogelijkheid om de werkelijkheid in een nieuw licht te bekijken door het uitoefenen van het eigen oordeel.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2008
Lengte11 minuten
ProductielandNederland
RegisseurMarit Shalem
ProducentMarit Shalem
ScenarioMarit Shalem
CameraLenno Verhoog
CameraMarit Shalem
GeluidsnabewerkingLukas Simonis
MuziekLukas Simonis
ProductiebedrijfSpOp
Cast
Regina Magnus, Isabella Lässer, Sabine Alders, Flori Wassenaar, Remko Theunissen, Lenno Verhoog