<strong>Een onvergetelijk afscheid</strong><br>Cláudio de Oliveira Marques, 2017<br>Korte Documentaire<br> <strong>Een onvergetelijk afscheid</strong><br>Cláudio de Oliveira Marques, 2017<br>Korte Documentaire<br> <strong>Een onvergetelijk afscheid</strong><br>Cláudio de Oliveira Marques, 2017<br>Korte Documentaire<br> <strong>Een onvergetelijk afscheid</strong><br>Cláudio de Oliveira Marques, 2017<br>Korte Documentaire<br> <strong>Een onvergetelijk afscheid</strong><br>Cláudio de Oliveira Marques, 2017<br>Korte Documentaire<br>

Een onvergetelijk afscheid

 (An Unforgettable Farewell)
Oudejaarsavond: normaalgesproken een feest in het teken van een nieuw begin. Voor regisseur Cláudio de Oliveira Marques liep het anders toen zijn beste vriendin een einde aan haar leven maakte. Via mensen die op verschillende manieren in aanraking zijn gekomen met zelfdoding, probeert hij antwoorden te vinden op de vragen waarmee hij achterbleef. Bijvoorbeeld: waarom spreek je wel of niet met je geliefden over je wens te sterven?
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2017
Lengte23 minuten
ProductielandNederland
Websiteeenonvergetelijkafschei...
RegisseurCláudio de Oliveira Marques
ProducentDenise van den Hoek
ProducentBente Mars
CameraMichel Rosendaal
Set GeluidFreek Vrijhof
GeluidsnabewerkingLeonardo Fontana Balparda
Sound DesignRuben Dekker
Sound DesignKarlijn Hendriksen
MuziekMarina Boiko
ProductiebedrijfNederlandse Filmacademie (NFA)
TV companyHumanistische Omroep
EditorNikki Gorissen