<strong>De stem van het water</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/bert-haanstra?film=de-stem-van-het-water', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Bert Haanstra' });" text="Bert Haanstra">Bert Haanstra</a>, 1966<br>Lange Documentaire<br> <strong>De stem van het water</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/bert-haanstra?film=de-stem-van-het-water', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Bert Haanstra' });" text="Bert Haanstra">Bert Haanstra</a>, 1966<br>Lange Documentaire<br>

De stem van het water

 (The Voice of the Water)
De stem van het Water geeft een beeld van ons land en in het bijzonder van al het water in ons land. Haanstra laat zien hoe Nederland met het water omgaat. Het kan een bedreiging zijn maar ook een bron van plezier of een bron van inkomsten. Zo toont hij water in verschillende toepassingen, bijvoorbeeld om in te zwemmen of te vissen.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar1966
Lengte90 minuten
ProductielandNederland
RegisseurBert Haanstra
ProducentBert Haanstra
ScenarioAnton Koolhaas
CameraAnton van Munster
Set GeluidEd Pelster
EditorBert Haanstra
MuziekRobert Heppener
ProductiebedrijfBert Haanstra Films