<strong>De lof der keramiek</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/jan-van-den-berg?film=de-lof-der-keramiek', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Jan van den Berg' });" text="Jan van den Berg">Jan van den Berg</a>, 2012<br>Korte Documentaire<br> <strong>De lof der keramiek</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/jan-van-den-berg?film=de-lof-der-keramiek', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Jan van den Berg' });" text="Jan van den Berg">Jan van den Berg</a>, 2012<br>Korte Documentaire<br> <strong>De lof der keramiek</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/jan-van-den-berg?film=de-lof-der-keramiek', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Jan van den Berg' });" text="Jan van den Berg">Jan van den Berg</a>, 2012<br>Korte Documentaire<br>

De lof der keramiek

 (In Praise of Ceramics)
Diverse kunstenaars met een verschillende achtergrond en werkwijze brengen een keramisch kunstwerk tot stand op een historische plek in Utrecht. Centraal staat de samenwerking: hoe kom je eendrachtig tot een ontwerp en een bevredigende taakverdeling? Aan de hand van hun verhalen wordt er een plattegrond geschetst van Utrecht als kunststad. De documentaire is onderdeel van de serie Utrecht aan Zee.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2012
Lengte12 minuten
ProductielandNederland
RegisseurJan van den Berg
ProducentJan van den Berg
ScenarioJan van den Berg
CameraBoris Everts
CameraAnco van der Haar
Production DesignJaron Korvinus
Set GeluidJan van den Berg
GeluidsnabewerkingBart Jilesen
Sound DesignBart Jilesen
EditorBoris Everts
MuziekPaul Oomens
ProductiebedrijfdrsFILM