<strong>Blok</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/ashar-medina?film=blok', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Ashar Medina' });" text="Ashar Medina">Ashar Medina</a>, 2017<br>Korte Film<br>Première<br> <strong>Blok</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/ashar-medina?film=blok', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Ashar Medina' });" text="Ashar Medina">Ashar Medina</a>, 2017<br>Korte Film<br>Première<br>

Blok

 (Block)
Twee gefrustreerde gevangenen, de een net achter de tralies en de ander bijna klaar voor de terugkeer naar de maatschappij, moeten door een systeemfout tijdelijk een cel delen. Op het eerste gezicht hebben de kemphanen niets met elkaar gemeen. Het duurt dan ook niet lang voordat ze elkaar naar de keel vliegen. Na tussenkomst van een bewaker ontdekken de tegenpolen dat ze meer op elkaar lijken dan ze zouden willen toegeven, en krijgt de nieuweling op de valreep een paar belangrijke lessen om zijn tijd in de bak mee door te komen.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2017
Lengte11 minuten
ProductielandNederland
RegisseurAshar Medina
ProducentGonzalo Fernandez
Uitvoerend ProducentGonzalo Fernandez
ScenarioAshar Medina
CameraThomas van Krugten
EditorGonzalo Fernandez
Production DesignKarlan Lemmen
KostuumontwerpGonzalo Fernandez
Set GeluidFloris Werver
Sound DesignGijs den Hartogh
Sound DesignRosanne Blokker
MuziekJim Floore
MuziekAlberto Arifi
ProductiebedrijfUltra Produkties
DistributeurUltra Produkties
Cast
Cyriel Guds, Bart Harder