<strong>Bloed kruipt</strong><br>Laras Reinstar, 2017<br>Korte Film<br> <strong>Bloed kruipt</strong><br>Laras Reinstar, 2017<br>Korte Film<br> <strong>Bloed kruipt</strong><br>Laras Reinstar, 2017<br>Korte Film<br> <strong>Bloed kruipt</strong><br>Laras Reinstar, 2017<br>Korte Film<br>

Bloed kruipt

 (Thicker than Water)
De 23-jarige kickbokser Kim lost alles fysiek op. Ze slijt haar dagen in de boksschool; een sterk lichaam is alles wat telt. Wat zich achter dat gespierde uiterlijk schuilhoudt, houdt ze verborgen. Dan ontmoet ze de aantrekkelijke bewaker Mo. Een jongen die haar ziet staan als jonge vrouw en niet als vechtmachine. Ze wordt geconfronteerd met haar onvermogen zich kwetsbaar op te stellen.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2017
Lengte22 minuten
ProductielandNederland
Websitewww.facebook.com/bloedk...
RegisseurLaras Reinstar
ProducentBryan van Baardewijk
ProducentValerie Bisscheroux
ProducentKaylee Hovemann
ScenarioRanda Peters
CameraRuben van Weelden
Production DesignMarit Mook
Set GeluidLeonardo Fontana Balparda
GeluidsnabewerkingOlmo van Straalen
Sound DesignGijs Domen
Visual EffectsTommy Jansen
Visual EffectsAron Fels
MuziekGrace Chi
MuziekRicky Cherim
ProductiebedrijfNederlandse Filmacademie (NFA)
TV companyKRO-NCRV
KostuumontwerpJulia Klok
EditorEllemieke Middelhoff
Cast
Milou van Duijnhoven, Adam Kissequel, Olaf Ait Tami