<strong>Autonomous Things</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/hansje-hofland?film=autonomous-things', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Hansje Hofland' });" text="Hansje Hofland">Hansje Hofland</a>, 2017<br>Korte Film<br> <strong>Autonomous Things</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/hansje-hofland?film=autonomous-things', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Hansje Hofland' });" text="Hansje Hofland">Hansje Hofland</a>, 2017<br>Korte Film<br>

Autonomous Things

 
Een post-apocalyptische paarse wereld die aandoet als een videoclip. Een duivenconcours met elektronische duiven. Een man kijkt vol spanning toe, terwijl de verslaggeefster van een live uitzending in paniek raakt wanneer een duif uit de kopgroep het spoor bijster raakt. Is hij onjuist geprogrammeerd of is hier iets anders aan de hand?
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2017
Lengte5 minuten
ProductielandNederland
Websitewww.hansjehofland.com
RegisseurHansje Hofland
ProducentHansje Hofland
Uitvoerend ProducentHansje Hofland
ScenarioHansje Hofland
CameraHansje Hofland
EditorHansje Hofland
Production DesignHansje Hofland
KostuumontwerpHansje Hofland
Set GeluidHansje Hofland
GeluidsnabewerkingHansje Hofland
Sound DesignGeorge Kratochvil
Visual EffectsHansje Hofland
MuziekGeorge Kratochvil
ProductiebedrijfGerrit Rietveld Academie
ProductiebedrijfHansje Hofland
Cast
Marc Horton