<strong>Aanmodderfakker</strong><br><a href="javascript:void(0)" onclick="Shadowbox.open({content: '/publiek/personen/michiel-ten-horn?film=aanmodderfakker', player: 'iframe', width: 600, height: 300, title: 'Michiel ten Horn' });" text="Michiel ten Horn">Michiel ten Horn</a>, 2014<br>Speelfilm<br>

Aanmodderfakker

 
Tragikomedie over mannen die te lang jongens blijven en meisjes die te snel vrouw willen worden. De 32-jarige eeuwige student Thijs sloft ogenschijnlijk zorgeloos door het leven dat gevuld is met bier, meiden, donaties van zijn moeder, hangen met zijn huisgenoot en wat werkshiftjes in een sfeerloze mediagigant. Wanneer hij de zestienjarige oppas van zijn zus ontmoet, een jongvolwassen meisje met torenhoge ambities en een uitgestippeld plan voor het leven, wordt Thijs keihard geconfronteerd met de gevolgen van zijn bestaan.
Deze film bevindt zich in het NFF Filmarchief. In het NFF Filmarchief staat informatie over de films die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het festival heeft niet de beschikking over deze films, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij het EYE Film Instituut of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
Productiejaar2014
Lengte100 minuten
ProductielandNederland
RegisseurMichiel ten Horn
ProducentIris Otten
ProducentSander van Meurs
ProducentPieter Kuijpers
Uitvoerend ProducentMaarten van der Ven
ScenarioAnne Barnhoorn
CameraJasper Wolf
Production DesignElza Kroonenberg
Set GeluidOliver Pattinama
Sound DesignMartijn Helle
Sound DesignArno Willemstein
Visual EffectsFramelab
EditorWouter van Luijn
MuziekDjurre de Haan
ProductiebedrijfPupkin Film
TV companyAVROTROS tv
Cast