Festivalpaviljoen

 

 
 
Het pop-up NFF Festivalpaviljoen verrijst in het hart van het festival. Op de altijd bruisende Neude in Utrecht ontmoet je je vrienden, woon je de dagelijkse talkshow bij, luister je naar bandjes en borrel je gezellig na. De volledige programmering in het paviljoen check je in het blokkenschema, waar je kunt filteren op locatie. Dagelijks geopend van 10:00 tot 1:00 uur, op vrijdag 23 en zaterdag 24 september tot 2:00 uur.
 
 

ETEN & DRINKEN

Begin de dag goed met een brownie of een stuk appeltaart. Tussen de filmbedrijven door kun je een vorkje prikken in een lekkere maar snelle daghap en het Festivalpaviljoen is ook de perfecte locatie om na te borrelen en te praten over al je festivalbelevenissen. Daghap: €12,50

NFF TALKSHOW

De ideale festivaldagafsluiting om 22:00, met Art Rooijakkers of Nadia Moussaid als enthousiaste en betrokken presentators, spraakmakende gasten en het laatste festivalnieuws. Kom gezellig langs in het Festivalpaviljoen!
 
 

MUZIEK 

Geef een swingende draai aan je NFF-dag met de beste opkomende bands! Samen met het Utrechtse platform De Coöperatie zorgt het NFF er voor dat er zwoele singer-songwritersongs of beukende balkanbeats door het festivalpaviljoen klinken. 

NFF INTERACTIVE: GOUDEN KALF EXPO

In de containers tegenover het Festivalpaviljoen bekijk je, speel je, onderga je of ervaar je de tien genomineerde projecten die dit jaar kans maken op het Gouden Kalf voor Beste Interactive. Elke dag, gratis en voor niks!