Van de openingsfilm en verrassende premières tot filmproducties en interactieve projecten: in onderstaand overzicht vind je alle titels van #NFF2016 én bestel je direct je kaartjes. In de linkernavigatie filter je gemakkelijk op sectie, categorie, première en competitie. Je kan ook kijken op datum, locatie en genre.
 
 
In de NFF Catalogus staan de films binnen de competities en de secties (Gouden Kalveren, Hollands Diep, Hollandse Nieuwe, Grenzeloos Nederlands en Dwarse Verbanden) op alfabetische volgorde weergegeven. De catalogus omvat speelfilms, documentaires, korte films, televisiedrama en interactieve projecten. Een selectie van deze films maakt deel uit van de Gouden Kalf Competitie, Forum van de Regisseurs en/of Debuutcompetitie. 
Daarnaast kent het festival de NFF Studentencompetitie. Binnen de secties van het festival is een grote diversiteit aan films opgenomen. Van de openingsfilm en verrassende premières tot filmproducties die opvallen vanwege hun bijzondere vorm of inhoud. Op de cataloguspagina's kun je in de linkernavigatie filteren op onder meer sectie, categorie, première en competitie. Ook is gemakkelijk te selecteren op datum, locatie en genre.