<strong>Van God Los Talks</strong><br> <strong>Van God Los Talks</strong><br> <strong>Van God Los Talks</strong><br>

Van God Los Talks

Op het Nederlands Film Festival gaat het bijzondere vierde seizoen van de serie Van God Los in première. De serie is zowel geruststellend als verontrustend. Het toont namelijk dat elk misdrijf navolgbaar is, maar dat het ook minder ver van je bed is dan je dacht. Uitgangspunt is: elke misdaad is het resultaat van botsende (extreme) karakters, die in een (extreme) situatie tegenover elkaar komen te staan. Door uitgebreid research te doen naar waargebeurde misdrijven, wordt een blauwdruk gedestilleerd.

Net als de voorgaande seizoenen hebben verschillende regisseurs en scenaristen zich vastgebeten in de moordzaken waarop de zes afleveringen geïnspireerd zijn.
Voorafgaand aan de première in Kinepolis is er op 25 september om 17:30 uur in het Festivalpaviljoen een panelgesprek onder leiding van Eric Corton, waarin regisseur Michiel ten Horn, scenarist Reint Schölvinck, researcher Wytzia Soetenhorst met elkaar en het publiek in gesprek gaan en een uniek inkijkje geven in de ontwikkeling van de serie.