<strong>NFF Talkshow</strong><br>Talks & Events <strong>NFF Talkshow</strong><br>Talks & Events <strong>NFF Talkshow</strong><br>Talks & Events

NFF Talkshow

Hét podium voor zowel opkomende talenten als beroemde sterren en gevestigde namenis de dagelijkse NFF Talkshow. Deze ideale festivaldagafsluiting is een vaste waarde op het NFF. Talkshowveteraan Art Rooijakkers is dit jaar opnieuw van de partij als enthousiaste en betrokken presentator terwijl Nadia Moussaid haar NFF-debuut maakt. In het op de Neude herrezen Festivalpaviljoen nemen Art of Nadia elke avond de stand van zaken door in filmland Nederland. Met spraakmakende en verrassende gasten en onthullende interviews. Kom gezellig langs!
Kom naar NFF Talkshow:
NFF Talkshow
Vrije toegang. Met o.a. regisseur Mike van Diem en actrice Anneke Sluiters over Tulipani, regisseur Deborah van Dam en Dirk Kuyt over KUYT, de winnaar van de NFF Debuutcompetitie en Blikverruimers Steffen Haars en Flip van der Kuil.
Festivalpaviljoen - boven do 21 sep 22.00 + agenda  
NFF Talkshow
Vrije toegang. Met o.a. Job, Joris en Marieke, muziekjournalist Job de Wit, regisseur Simonka de Jong en Noa en Avigal Wildschut over A Family Quartet en Blikverruimer Hermen Hulst van Guerrilla Games.
Festivalpaviljoen - boven vr 22 sep 22.00 + agenda  
NFF Talkshow
Vrije toegang. Met o.a. The Buddy Film Project, regisseurs Ester Gould en Sarah Sylbing van Schuldig, regisseur Norbert ter Hall over MI VIDA en Blikverruimer Arnon Grunberg.
Festivalpaviljoen - boven za 23 sep 22.00 + agenda  
NFF Talkshow
Vrije toegang. Met o.a. regisseur Pieter Verhoeff van Tokyo Trial, regisseur Shady El-Hamus en acteurs Bilal Wahid en Sabri Saad El Hamus over One Night Stand - Malik, regisseur Noël Loozen (Botanica, One Night Stand - Limburgia) en Blikverruimer Valentijn de Hingh.
Festivalpaviljoen - boven zo 24 sep 22.00 + agenda  
NFF Talkshow
Vrije toegang. Met o.a. NFF Master Tom Holkenborg/Junkie XL en acteur Mustafa Duygulu van Van God Los: Kerstkado.
Festivalpaviljoen - boven ma 25 sep 22.00 + agenda  
NFF Talkshow
Vrije toegang. Met o.a. de makers van VR-film Ashes to Ashes, regisseur Anne Barnhoord over KORT! - Happy Hannah, de uitreiking van de MovieZone Award, regisseur Roel Reiné en Blikverruimer Saman Amini.
Festivalpaviljoen - boven di 26 sep 22.00 + agenda  
NFF Talkshow
Vrije toegang. Met o.a. regisseurs Nils Vleugels en Maarten Groen over hun korte films Weeën en Salvatore, de bekendmaking van de nominaties van de KNF-prijs, Jesse de Vos van Beeld & Geluid over het archiveren en conserveren van games uit de jaren 80 en 90, regisseur Gülsah Dogan over De jacht op mijn vader en Blikverruimer Madja Amin.
Festivalpaviljoen - boven wo 27 sep 22.00 + agenda  
NFF Talkshow
Vrije toegang. Met o.a. verschillende filmmakers die een tipje van de sluier oplichten van hun nieuwe, nog uit te komen film en Blikverruimer Germaine de Randamie.
Festivalpaviljoen - boven do 28 sep 22.00 + agenda