<strong>NFF Master Tom Holkenborg | Masterclass</strong><br><a href="/publiek/programma-2017/nff-master-tom-holkenborg-junkie-xl/" title="NFF Master Tom Holkenborg">NFF Master Tom Holkenborg</a><br />Nationale Filmconferentie <strong>NFF Master Tom Holkenborg | Masterclass</strong><br><a href="/publiek/programma-2017/nff-master-tom-holkenborg-junkie-xl/" title="NFF Master Tom Holkenborg">NFF Master Tom Holkenborg</a><br />Nationale Filmconferentie

NFF Master Tom Holkenborg | Masterclass

14:30 - 17:00 uur

Bij een Master hoort natuurlijk ook... een masterclass! Op woensdag 27 september geeft Tom Holkenborg een exclusieve presentatie over zijn vak en oeuvre. Een van de hoogtepunten in die masterclass is een bijzondere Studio Time-livesessie. Tom: “Waar ik misschien wel het meest naar uitkijk is de live on location-editie die ik zal houden van Studio Time, mijn eigen YouTube-kanaal over alles wat met filmmuziek te maken heeft. Ik ben heel benieuwd welke jonge aanstormende talenten aan mijn poort komen rammelen.”
Kom naar NFF Master Tom Holkenborg | Masterclass:
NFF Master Tom Holkenborg | Masterclass
€17,50. Er is voor deze bijeenkomst een gelimiteerd aantal gratis kaarten beschikbaar voor houders van een professionalspas. Deze kaarten zijn te bestellen via onderstaande ticketlink. Ook is er een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar tegen het studententarief van €15,00. De masterclass is gratis toegankelijk voor houders van een studenten passe-partout, het reserveren van een ticket is daarbij wel noodzakelijk.
Stadsschouwburg - L'OR Zaal wo 27 sep 14.30 + agenda Bestel tickets