Voortgezet Onderwijs

 

De leukste en leerzaamste schooltrip is... met de hele klas naar het filmfestival. Je ziet er voor elk leerjaar met zorg geselecteerde recente en relevante films, vaak omlijst met een voorfilm en een nagesprek (met een filmmaker of acteur). Gezamenlijk een film kijken in een bioscoopzaal op een groot doek, zonder andere pottenkijkers, is een ervaring. Met het gratis beschikbare lesmateriaal haal je het maximale uit het festivalbezoek. En via workshops en bijzondere activiteiten leren de leerlingen in de praktijk hoe je zelf films maakt.

 

ACTIVITEITEN EN WORKSHOPS

FILMVERTONINGEN

 

AANMELDEN

Deadlines en inschrijven
De inschrijving voor het educatieprogramma 2018 start op 1 juni 2018. Vanaf dan zal er ook meer informatie beschikbaar zijn met betrekking tot het programma.Voor vragen, neem contact met ons op via  educatie@filmfestival.nl of bel naar 030-2303800. Wij kijken dan wat er mogelijk is. 
 
Locaties

De educatieve activiteiten van het NFF spelen zich op diverse plekken af, waaronder de bioscopen in de binnenstad en de Stadsschouwburg Utrecht. Sinds dit jaar kunt u ook in CineMec, in Leidsche Rijn, naar het NFF.

Contact
Contactpersoon NFF Educatie: Ninelotte Dijk
educatie@filmfestival.nl 
030 2303800