Primair Onderwijs

 


Het leukste en leerzaamste schoolreisje is... met de hele klas naar het filmfestival. Je ziet er voor elk leerjaar met zorg geselecteerde recente en relevante films, vaak omlijst met een voorfilm en een nagesprek (met een filmmaker of acteur). Gezamenlijk een film kijken in een bioscoopzaal op een groot doek, zonder andere pottenkijkers, is een ervaring. Met het gratis beschikbare interactieve lesmateriaal haal je het maximale uit het festivalbezoek. En via workshops en bijzondere activiteiten leren de leerlingen in de praktijk hoe je zelf films maakt. 

 

ACTIVITEITEN EN SERVICE

NFF biedt gratis lesmateriaal aan - Naar de film voor kinderen met een auditieve beperking - Virtual Reality is geen science fiction meer: met de VR workshop maken leerlingen zelf een 360 graden-film!

FILMVERTONINGEN

Met de hele klas naar de film? Binnenkort volgt meer informatie over ons filmaanbod.  

AANMELDEN

Inschrijven voor het Primair Onderwijs-programma kan van 1 juni t/m 7 juli. Wacht niet te lang, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Het is ook mogelijk om een programma op maat te laten samenstellen. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op via educatie@filmfestival.nl of bel naar 030-2303800. 

Betalen
Betalen kan met een machtiging, die u automatisch ontvangt na het invullen van het online inschrijfformulier. In de week van 4 september ontvangt u de toegangsbewijzen, praktische informatie en het lesmateriaal.

Locaties
De educatieve activiteiten van het NFF spelen zich op diverse plekken af, waaronder de bioscopen in de binnenstad en de Stadsschouwburg Utrecht. Nieuw dit jaar is de bioscooplocatie CineMec in Leidsche Rijn. Met de klas naar Cinemec? Dat kan op donderdag 21 en vrijdag 22 september.

Contact
Contactpersoon NFF Educatie: Ninelotte Dijk
educatie@filmfestival.nl 
030 2303800