Primair Onderwijs

 

Het leukste en leerzaamste schoolreisje is... met de hele klas naar het filmfestival. Je ziet er voor elk leerjaar met zorg geselecteerde recente en relevante films, vaak omlijst met een voorfilm en een nagesprek (met een filmmaker of acteur). Gezamenlijk een film kijken in een bioscoopzaal op een groot doek, zonder andere pottenkijkers, is een ervaring. Met het gratis beschikbare interactieve lesmateriaal haal je het maximale uit het festivalbezoek. En via workshops en bijzondere activiteiten leren de leerlingen in de praktijk hoe je zelf films maakt. 

 

WORKSHOPS EN SERVICE

FILMVERTONINGEN

 

AANMELDEN

Inschrijven voor het Primair Onderwijs-programma kan hier . De inschrijving sluit op 8 juli. Wacht niet te lang, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Alle vermelde bedragen zijn inclusief btw, er zijn geen administratiekosten en voor begeleiders geldt gratis entree. Het is ook mogelijk om een programma op maat te laten samenstellen. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op via educatie@filmfestival.nl of bel naar 030-2303800. 

Betalen
Betalen kan met een machtiging, die u automatisch ontvangt na het invullen van het online inschrijfformulier. In de week van 4 september ontvangt u de toegangsbewijzen, praktische informatie en het lesmateriaal.

Locaties
De educatieve activiteiten van het NFF spelen zich op diverse plekken af, waaronder de bioscopen in de binnenstad en de Stadsschouwburg Utrecht. Nieuw dit jaar is de bioscooplocatie CineMec in Leidsche Rijn. Met de klas naar CineMec? Dat kan op donderdag 21 en vrijdag 22 september. Filmprogramma in overleg.

Contact
Contactpersoon NFF Educatie: Ninelotte Dijk
educatie@filmfestival.nl 
030 2303800