Arrangementen

 
Acht opvallende Nederlanders bepalen dit jaar als gastcuratoren een groot deel van het programma. Als NFF Blikverruimers stelden zij ieder hun eigen dag samen. Ga een dag met je favoriete Blikverruimer op pad en bekijk het NFF door hun ogen!

De NFF Master is Tom Holkenborg, ook wel bekend als Junkie XL. De in binnen- en buitenland zeer succesvolle filmcomponist deelt zijn wijsheid in een Masterclass en is aanwezig bij vertoningen van BRIMSTONE  en MAD MAX: FURY ROAD , films waarvoor hij de soundtrack verzorgde. Uiteraard worden ook vragen uit het publiek beantwoord.

Duik dieper in film met alle voorstellingen waarbij cast en/of crew aanwezig zijn om de A's op al je Q's te geven. Kijk hier voor alle voorstellingen waarbij een Q&A plaatsvindt!

De ultieme NFF-dag beleven of zo veel mogelijk programma's bijwonen? Dat kan met een Dagpas en passe-partout!
 
Filmmakers Steffen Haars en Flip van der Kuil, onder meer bekend van de NEW KIDS films en RON GOOSSENS, LOW-BUDGET STUNTMAN (2017), delen hun uitstekende smaak met het NFF-publiek. Van hoogwaardige cinema, tot het slechtste wat YouTube te bieden heeft. Daarbij mag een vertoning in een snackbar natuurlijk niet ontbreken..                 
 
 
 
Hermen Hulst, managing director van het razend succesvolle Guerrilla Games, geeft een kijkje in de keuken van HORIZON ZERO DAWN en bespreekt de vervagende grens tussen games en cinema. Daarnaast laat hij films zien die hem als gameontwikkelaar en verhalenverteller zeer inspireerde. 

 
 
Arnon Grunberg trapt zijn NFF-dag af in het Utrechtse zorgcentrum Tuindorp Oost en vertelt 's middags over de documentaire Arnon Grunberg: Heb je nog steeds vrienden? Op de avond van Grunberg vindt de Nederlandse première van HAPPY END plaats, de nieuwste film van zijn grote idool Michael Haneke. Na afloop gaat Arnon in gesprek over wat de thema’s van deze film voor hem betekenen.
 
 
Valentijn de Hingh is model, mediapersoonlijkheid en o.a. bekend van de documentaire VALENTIJN, waarin haar transitie van jongen naar meisje te zien is. Op haar NFF-dag bespreekt zij als Blikverruimer verschillende genderkwesties en hoe deze zich ontwikkelen in maatschappij en media. Met 's middags een vertoning van de korte documentaire GENDERBENDE.
 
 
 
Als acteur was Saman Amini onder andere te zien in VAN GOD LOS en FLIKKEN MAASTRICHT. Ook speelde hij de hoofdrol in de korte film THE SACRED DEFENSE (2013), die in 2014 een Studentenoscarnominatie ontving.

Tijdens zijn dag als NFF Blikverruimer op 26 september deelt hij zijn unieke visie op de Nederlandse film- en theaterwereld. Enkele gelukkigen krijgen een workshop van deze acteur pur sang!


 
 

Filmmaker Madja Amin maakt onder andere commercials en videoclips bij Cake Film. Recentelijk regisseerde hij de clip HABIBA van Boef én de prachtige NFF-trailer voor NFF 2017. Op het NFF deelt hij als autodidact de ins en outs van zijn vak, en laat hij voorbeelden zien van wat hem gemaakt heeft tot wie hij nu is. Leren filmmaken van de man die het zichzelf leerde? Dat kan in Madja's masterclass!
 
 

Deze vechtsporter en ras-Utrechter was de eerste vrouwelijke UFC wereldkampioen in de categorie vedergewicht. Op haar NFF-dag op 28 september toont Germaine de Randamie fragmenten die haar als mens en topsporter gevormd hebben.

Topsport raakt je niet alleen fysiek maar ook mentaal - aan de hand van fragmenten uit FILEMON SLAAT DOOR duikt Germaine dieper in de sportpsychologie.  
 

PASSE-PARTOUT

Nooit genoeg van het NFF?
Met een Passe-partout kun je onbeperkt naar alle reguliere voorstellingen in het programma.
De Passe-partout is verkrijgbaar via onderstaande button. Let op: je moet eerst deze bestelling afronden, waarna je na opnieuw inloggen gebruik kunt maken van je passe-partout. Tickets op passe-partout tarief worden vervolgens op de pas geladen. Let op: de passe-partout is persoonsgebonden.

Prijs Passe-partout: €117,50
Passe-partout voor studenten: €105,75


DAGPAS 

Drie films op één dag zien? Koop dan een dagpas! met deze pas kun je voor een scherp bedrag de ultieme filmmarathon houden. Let op: je moet eerst deze bestelling afronden, waarna je na opnieuw inloggen gebruik kunt maken van je Dagpas.Prijs Dagpas: €25,00