NFF in De Voorkamer: JUNGLE

 


Het Nederlands Film Festival en De Voorkamer gaan samenwerken in 2018! Verwacht tweemaandelijkse filmvertoningen in aanwezigheid van de makers. Zij zijn erbij om na afloop al je vragen te beantwoorden. De films worden vertoond in De Voorkamer en zijn geprogrammeerd door NFF.  Maak jezelf alvast klaar voor gezellige filmavonden vol adembenemende shots, spannende verhaallijnen verrijkt door interessante discussies achteraf en dat allemaal in een warme verwelkomende omgeving.

De kick-off van deze samenwerking vindt plaats op donderdag 8 februari, met de film JUNGLE van regisseur Hetty de Kruijf. Met deze film hebben acteurs Majd Mardo en George Tobal, een Gouden Kalf ontvangen voor hun acteerprestaties!

JUNGLE
Op weg naar zijn gedroomde eindbestemming Londen strandt een jonge Syrische vluchteling in het meedogenloze vluchtelingenkamp ‘de jungle' in Calais. Daar sluit hij een fragiele vriendschap met een cynische tentgenoot, die de hoop op een goede afloop al heeft opgegeven. Terwijl ze zich overdag de ongeschreven wetten van het kamp eigen proberen te maken, riskeren de lotgenoten ’s nachts hun leven op weg naar ‘het beloofde land’. 

Datum: 8 februari 2018
Locatie: De Voorkamer (Utrecht)
Tijd: De deuren openen om 19:30, de screening begint om 20:00.
Inclusief Q&A's met een special guest. Toegang is gratis.