Agenda

 
 

VERRASSEND NEDERLANDS

Het Nederlands Film Festival speelt zich ook buiten de septembermaand én de stadsgrenzen van Utrecht af. Voortaan organiseert het NFF in samenwerking met Pathé en BankGiro Loterij namelijk vier keer per jaar een NFF Special onder de noemer Verrassend Nederlands. De eerstvolgende editie vindt plaats op 22 april 2018.
We gaan in ieder geval kijken naar LA HOLANDESA en DE MATCHMAKER en ESCHER – HET ONEINDIGE ZOEKEN

Datum: Zondag 22 april 2018
Locatie: 6 steden in Nederland
Tijd: 11:00 - 16.20 uur
Prijs: 3 films voor €17,50
Bestel nu je tickets | Attend het Facebookevent

NFF in De Voorkamer: IN VRIJHEID en VALT EEN MAN UIT DE LUCHT

Het NFF en De Voorkamer organiseren iedere twee maanden een film screening in de aanwezigheid van de makers. De films zijn te zien in De Voorkamer in Lombok en worden geprogrammeerd door NFF. Verwacht mooie filmavonden, met spannende verhalen en bijzondere gesprekken. Tijdens de tweede editie op 19 april gaan we kijken naar VALT EEN MAN UIT DE LUCHT en IN VRIJHEID.  

Datum:  Donderdag 19 april
Locatie: De Voorkamer (Utrecht)
Inloop:
19.30 uur
Start: 20.00 uur
Toegang is gratis. | Attend het Facebook event

 
 

Publiekspremière
NIEMAND IN DE STAD

Op 27 september 2018 opent Niemand in de Stad van Michiel van Erpde 38e editie van het Nederlands Film Festival! De rode loper wordt uitgerold voor de première in de Stadsschouwburg Utrecht én voor de publiekspremière, die gelijktijdig zal plaatsvinden. En daar kun jij bij zijn! Tickets voor de publiekspremière zullen vanaf juni verkrijgbaar zijn.

Datum: Donderdag 27 april 2018
Attend het Facebookevent om up-to-date te blijven!