Partner worden van het NFF

Het Nederlands Film Festival (NFF) is het belangrijkste én meest prestigieuze festival voor de Nederlandse film en dé plek waar u de veelzijdigheid ervan van heel dichtbij kunt beleven. Van inspirerende speelfilms, documentaires, animaties, korte films, tot televisiedrama’s en evenementen voor jong en oud. Het festival staat voor arthouse en mainstream, voor digitale en interactieve media, voor diepgang en feest.

Voor het maken van een afspraak en extra informatie over de mogelijkheden van een partnership met het NFF kunt u contact opnemen met onze afdeling Partnerships en Relatiebeheer via 030-2303800 en partnerships@filmfestival.nl.

NFF Partnerships 
Het NFF is de ideale plaats voor de positionering en versterking van het bedrijfsimago, voor het tonen van maatschappelijke betrokkenheid en het creëren van een platform voor relatiemarketing. Een partnership met het NFF is dé manier om uw naams- en merkbekendheid uit te breiden, uw marketing- en salesdoelstellingen te realiseren en uw company pride te versterken. 
 
 
Een samenwerking met het NFF biedt:
  • Een groot, landelijk bereik voor uw organisatie
  • Een platform om uw merk te profileren bij ruim 150.000 bezoekers op het festival en ruim 500.000 online bezoekers
  • Exclusieve toegang tot de speciale events van het NFF, van de NFF Openingsavond, de uitreiking van de Gouden Kalveren en het Filmbal, tot rode loper premières in gezelschap van bekende acteurs en makers uit de Nederlandse filmwereld
  • Een bijzondere beleving voor u, uw collega’s, relaties, klanten en VIP’s
  • Aantrekkelijke en creatieve op maat ontwikkelde activatieprogramma’s voor zowel de B2B- als de B2C-markt      

Het NFF heeft vier diverse partnerpakketten samengesteld:

  • NFF Founding Partner
  • NFF Official Partner
  • NFF Premium Partner
  • NFF Preferred Supplier

De pakketten vormen de aantrekkelijke en zeer gevarieerde basis voor uw sponsorship. Daarnaast wordt ieder partnership volledig op maat samengesteld, passend bij de specifieke wensen en behoeften van uw organisatie. 


Voor het maken van een afspraak en extra informatie over de mogelijkheden van een partnership met het NFF kunt u contact opnemen met onze afdeling Partnerships en Relatiebeheer via 030-2303800 en  partnerships@filmfestival.nl.