Word vrijwilliger op het Nederlands Film Festival!

 


Het Nederlands Film Festival zoekt vrijwilligers!
Jaarlijks zijn er ruim 350 vrijwilligers aan het werk in verschillende functies: van kaartjes scannen in de bioscopen tot het rondrijden van de sterren! Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het NFF. Jong (vanaf 18) en oud, studerend, werkend en gepensioneerd: iedereen is van harte welkom! Wil je helpen om het festival dit jaar weer tot een succes te maken? Weet je van aanpakken en lijkt het je leuk om actief betrokken te zijn bij het NFF? Meld je dan NU aan als vrijwilliger!
 
Wat vraagt het NFF?
- Enthousiasme, betrouwbaarheid en inzet
- Minimaal 6 diensten beschikbaarheid tussen 11 en 30 september. Afhankelijk van je functie wordt je voorafgaand, tijdens en/of na afloop van het festival ingepland.

Wat bieden wij jou?
- Een uniek kijkje achter de schermen
- Leuke werkervaring en een mooie toevoeging op je CV
- Een filmpas waarmee je vrijwel alle films gratis kunt bezoeken
- Het originele NFF t-shirt
- Toegang tot het Filmbal
- Interessante trainingen (functie-afhankelijk)
 


Aanmelden

Wil je je aanmelden als vrijwilliger voor het Nederlands Film Festival 2017? Klik dan hier.
Klik hier voor een overzicht van de functies.

Ben je nog niet eerder vrijwilliger geweest bij het festival, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijg je meer informatie over het festival en de verschillende functies waarvoor je je op kan geven. Samen met jou zoeken we naar een geschikt team.

Let op: voor sommige functies (fulltime-functies en Social media reporter) vragen we je om je CV en aanvullende documenten te mailen naar vrijwilligers@filmfestival.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Let op: het NFF kan helaas geen reiskosten vergoeden.

Voor vragen, opmerkingen en/of extra informatie kun je altijd contact met ons opnemen via vrijwilligers@filmfestival.nl  of telefonisch via 030 – 2303800.

Hopelijk tot ziens op het Nederlands Film Festival 2017!

Hartelijke groeten,

Emma van Tol & Chiomara Wilrycx 
Vrijwilligerscoördinatie