Accreditaties 2017

 


Het NFF nodigt alle film-, televisie- en interactive professionals van harte uit om zich te accrediteren voor het festival 2017. Ook dit jaar is er de mogelijkheid tot het aanschaffen van een all-in accreditatie. Met deze NFF-professionalspas à €120,- kun je gratis naar alle openbare bijeenkomsten van de Nationale Filmconferentie (NFC) inclusief Interactive: Storyspace én alle reguliere NFF-filmvertoningen en evenementen.
 

Hoe werkt deze accreditatie?

Met de Professionalsaccreditatie kun je vanaf 1 september via de website online gratis tickets reserveren (één ticket per evenement) voor de evenementen, bijeenkomsten en vertoningen die je wilt bezoeken. De fysieke festivalpas haal je op bij een van de gastenbalies op het festival. De tickets worden automatisch op de pas geladen en de pas wordt gescand bij de entree van de zaal. Langs de kassa gaan is dus niet meer nodig. Wil je tijdens het festival tickets bijbestellen, dan kan dit naast online ook aan de balie van de diverse festivalkassa’s.  

Waar heb ik toegang toe met deze accreditatie?

  • Alle openbare bijeenkomsten van de Nationale Filmconferentie (met gratis ticket).
  • Het Interactive: Storyspace programma (met gratis ticket).
  • Alle reguliere NFF filmvertoningen en evenementen (met gratis ticket).

De pas kun je afhalen bij de gastenbalie in de Stadsschouwburg Utrecht. De openingstijden van de gastenbalie zijn als volgt:
 Do 21 sep            09:00 – 17:30 uur
 Vr 22 sep             09:00 – 17:30 uur
 Za 23 sep             09:00 – 17:30 uur
 Zo 24 sep             09:00 – 20:00 uur
 Ma 25 sep            09:00 – 17:30 uur
 Di 26 sep              09:00 – 17:30 uur
 Wo 27 sep            08:30 – 20:00 uur
 Do 28 sep             09:00 – 20:00 uur

Wil je de pas buiten deze openingstijden ophalen? Dit kan bij de gastenbalie in het Festivalpaviljoen op de Neude te Utrecht. Deze gastenbalie is geopend van woensdag 20 september tot en met donderdag 28 september, van 10:00 tot 20:00 uur.  

LET OP:
  • Na aanschaf van de pas is het belangrijk om even uit te loggen en opnieuw in te loggen in Mijn NFF, dit is nodig om gratis tickets voor de NFC te kunnen bestellen.
  • De pas geeft niet automatisch toegang tot een zaal. Je zult altijd een gratis ticket moeten bestellen voor een film, evenement of bijeenkomst om er binnen te kunnen komen.
  • Bijeenkomsten op inschrijving of uitnodiging maken geen onderdeel uit van de accreditatie.
  • Voor de bijeenkomsten van de Nationale Filmconferentie zijn een gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar voor pashouders. Bestel de kaarten op tijd.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de gastenservice via  guestdepartment@filmfestival.nl.