Programma

Jaarlijks brengt het NFF in september vakgenoten uit verschillende disciplines samen tijdens het Professionals Programma, boordevol actuele onderwerpen en inspiratie en netwerkmogelijkheden. Daarnaast worden vanuit het verbindende platform NFF Extended diverse bijeenkomsten georganiseerd door het jaar heen.

NFF Conferentie jumpingthebox spreker2

Festival 2022

Sluit aan bij Prof talks en de NFF Conferentie met sprekers uit diverse hoeken van de av-sector en het digitalecultuurdomein of ontdek de uitgebreide mogelijkheden rondom talent- en projectontwikkeling.

Verdiep je in Digitale Cultuur

Bezoeker van Story Space met VR-bril

Storyspace

In de competitie van het Gouden Kalf voor Beste Digitale Cultuurproductie zijn tien projecten geselecteerd. Zeven daarvan zijn van 22 t/m 29 september te zien in Storyspace, de tentoonstelling in de centrale hal van de Bibliotheek Neude. Kom kijken, ervaren, beleven en verwonder je over de rijkheid die de Nederlandse digitale cultuur biedt.

20210926 NFF Politieke Werk Tom006 1

Alles over het festival

Meld je aan voor de Nieuwsbrief voor Professionals.

NFF Extended Hybrid Spaces STRP 2022 Fotograaf Almicheal Fraay 26

NFF Extended

Om av-professionals en nieuwe makers jaarrond te informeren én inspireren, organiseert NFF Extended bijeenkomsten over relevante, actuele en urgente onderwerpen uit de Nederlandse av-sector.

Closeup Publiek selfie HFM Project

Professionals Archief

Blik terug op het Professionals Programma van voorgaande jaren en eerdere sessies van NFF Extended.