Professionalspas

Wil je voordelig naar het festival? Met de NFF Professionalspas neem je voor €120,- deel aan het complete openbare festivalprogramma, van filmvertoningen en Prof Talks tot de NFF Conferentie.

Bij aanschaf van een Professionalspas ontvang je tijdelijk een kortingscode voor je festivalverblijf bij EYE Hotel Utrecht (let op, beperkte beschikbaarheid).

Tickets reserveren

Om een programma bij te wonen, dien je in het bezit te zijn van een ticket voor het programma. Via filmfestival.nl/programma reserveer je eenvoudig een gratis ticket, dat na inlog in je Mijn NFF automatisch aan je Professionalspas wordt gekoppeld. Op vertoon van het ticket kun je de zaal betreden. Het is niet mogelijk om tickets te kopen bij de zaal.

Professionalspas op uitnodiging

Het NFF nodigt een aantal av-professionals die meewerken aan het programma, uit om het festival bij te wonen. Deze uitnodigingen worden in augustus verstuurd en zijn uiterlijk op woensdag 24 augustus binnen bij de betreffende personen.

HFM Accreditatie met Professionals Upgrade

Upgrade je HFM accreditatie naar een all-in-accreditatie voor €70,-. Met de HFM Professionals accreditatie krijg je ook toegang tot het Professionals Programma op locatie in Utrecht, met inspirerende lezingen, seminars en paneldiscussies voor av-professionals.

Korting op je Professionalspas

Branche- en vakverenigingen hebben in augustus een mail ontvangen met daarin een kortingsactie voor hun leden. Ben je lid bij één van deze verenigingen? Zorg dan dat je de Professionalspas via de kortingsactie bestelt. Vraag de kortingsactiecode op via jouw vereniging.