Talent Feedback Sessies

Voor de Talent Feedback Sessies selecteert het NFF scenaristen, regisseurs en (junior) producenten met – of eventueel zonder – een (web)serie of filmplan in ontwikkeling voor het geven en krijgen van feedback ván en ontmoetingen mét gevestigde filmprofessionals.

Wanneer?

De Talent Feedback Sessies vinden jaarlijks plaats tijdens het NFF Professionals Programma eind september.

Voor wie?

Voor de Talent Feedback Sessies streven we naar een divers palet aan makers en plannen. Hierom nodigen we nadrukkelijk makers uit die nieuwe stemmen kunnen laten klinken en ook makers die al wat langer geleden afgestudeerd zijn. De aanmelding staat open voor fictie, documentaire, animatie, interactive en (web)serie projecten.

Uit alle aanmeldingen wordt een selectie gemaakt op basis van een relevante opleiding en/of ervaring en motivatie. Ook wordt gelet op de kwaliteit en potentie van het plan in ontwikkeling. Plannen die reeds subsidie hebben ontvangen kunnen helaas niet deelnemen.

Inschrijven

Inschrijven voor het NFF Talentprogramma kan in het voorjaar van 2022.

Talent Awards 2020

Uitgelicht: NFF Talentdagen 2021

Barst je van de plannen en ambitie en ben je op zoek naar een goede kick-start? Wil je geïnspireerd worden door werk van nieuwe makers? Vrijdag 10 en zaterdag 11 december zijn de beloften van nu aan zet bij de NFF Talentdagen.

Wanneer: 10 en 11 december 2021
Waar:
Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Nieuwsbrief voor Talent

Blijf op de hoogte van het laatste NFF Talent nieuws.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01