Inschrijving 2021

Op deze pagina vind je een overzicht van alle inschrijfmogelijkheden die het Nederlands Film Festival biedt aan talenten, gevorderde makers en professionals. Het NFF is sinds jaar en dag dé plek waar Nederlandse professionals op het gebied van film, televisie en digitale cultuur en het publiek elkaar ontmoeten.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Deadlines

Voor de inschrijving gelden verschillende deadlines:

 • 11 april 2021 voor producties gereedgekomen tussen 1 juni 2020 en 1 april 2021.
 • 1 juni 2021 voor producties gereedgekomen tussen 1 april 2021 en 1 juni 2021.
 • 10 mei 2021 voor projecten in ontwikkeling voor de Holland Film Meeting via een apart formulier.
 • In mei opent de inschrijving voor de NFF Studentencompetitie (producties gereedgekomen na 1 oktober 2020) via een apart formulier.

Schrijf je als producent meerdere producties in? Het is niet noodzakelijk dit in een keer te doen.

Algemeen Reglement

Meer weten over de inschrijving, regels, selecties en competities? Hier vind je het Algemeen Reglement Nederlands Film Festival 2021.


 • Festivalvertoning & competities

  De inschrijving voor speelfilms, lange documentaires, korte films, korte documentaires, interactieve producties en televisiedrama openen in het voorjaar van 2021.

  Inschrijven
 • Holland Film Meeting

  De inschrijving voor de Holland Film Meeting 2021, het platform van NFF Professionals voor majoritair Nederlandse projecten in ontwikkeling, opent eind maart 2021. De deadline is maandag 3 mei 2021. Kijk voor meer informatie op

  Deadline: maandag 10 mei 2021

  Info & inschrijven
 • NFF Studentencompetitie

  Elk jaar zijn er binnen de NFF Studentencompetitie een aantal geselecteerde afstudeerfilms van de Nederlandse film- en kunstacademies. Deze films dingen mee naar de prijzen die uitgereikt worden tijdens de NFF Talent Awards Ceremonie.

  Aanmelden vanaf: voorjaar van 2021.

  Leer meer
 • NFF Talent

  Het NFF verwelkomt en steunt talent! Ga met professionals in gesprek over jouw film- en/of serieplan tijdens de NFF Talent Feedbacksessies of ontmoet professionals in één-op-één gesprekken in de NFF Talent Speeddates.

  Aanmelden vanaf: binnenkort bekend.

  Lees verder

NFF 2021

Van 24 september t/m 2 oktober 2021 vieren we weer het beste van eigen bodem. De inschrijving is geopend voor producties uit het Koninkrijk der Nederlanden. Hieruit maakt het NFF zoals elk jaar een selectie voor vertoning en competities; o.a. NFF Educatie, de Gouden Kalf Competitie, het Forum van de Regisseurs, de NFF Debuutcompetitie en de NFF Studentencompetitie.

Ook dit jaar vindt het NFF plaats in een hybride vorm; online en waar mogelijk op locatie. NFF wil zo het festivalprogramma voor zoveel mogelijk filmliefhebbers en professionals toegankelijk maken. Een selectie premières van nieuwe bioscoopfilms vertoont het NFF weer simultaan in Utrecht en in het hele land in samenwerking met de bioscopen en filmtheaters.

Blijf op de hoogte

Als eerste nieuwe informatie over alle inschrijfmogelijkheden van het NFF ontvangen? Meld je via onderstaande knop aan voor de NFF Professionals Nieuwsbrief.

Aanmelden NFF Professionals Nieuwsbrief