Inschrijving 2021

Op deze pagina vind je een overzicht van alle inschrijfmogelijkheden die het Nederlands Film Festival biedt aan talenten, gevorderde makers en professionals. Het NFF is sinds jaar en dag dé plek waar Nederlandse professionals op het gebied van film, televisie en digitale cultuur en het publiek elkaar ontmoeten.

Deadlines

Voor de inschrijving gelden verschillende deadlines:

 • 11 april 2021 voor producties gereedgekomen tussen 1 juni 2020 en 1 april 2021.
 • 24 mei 2021 voor projecten in ontwikkeling voor de Holland Film Meeting via een apart formulier.
 • 1 juni 2021 voor producties gereedgekomen tussen 1 april 2021 en 1 juni 2021
 • 1 juli 2021 voor de NFF Talentprogramma’s (NFF Talent Feedback Sessies en NFF Talent Speeddates).
 • 1 oktober 2021 voor de NFF Studentencompetitie via een apart formulier.

Schrijf je als producent meerdere producties in? Het is niet noodzakelijk dit in een keer te doen.

Algemeen Reglement

Meer weten over de inschrijving, regels, selecties en competities? Hier vind je het Algemeen Reglement Nederlands Film Festival 2021.


 • NFF Talent

  Het NFF verwelkomt en steunt talent! Ga met professionals in gesprek over jouw film- en/of serieplan tijdens de NFF Talent Feedback Sessies of ontmoet professionals in één-op-één gesprekken in de NFF Talent Speeddates.

  Deadline: donderdag 1 juli 2021

  Info & inschrijven
 • NFF Studentencompetitie

  Voor eindexamenproducties van Nederlandse film- en kunstacademies. De geselecteerde films dingen mee naar de prijzen die uitgereikt worden tijdens de NFF Talent Awards Ceremonie.

  Deadline: vrijdag 1 oktober 2021

  Inschrijven
 • NFF Educatie

  Ook in 2021 brengen we het Nederlands Film Festival weer naar de klas toe! Met een feestelijk programma boordevol inspirerende films en toegankelijk lesmateriaal voor alle niveaus en leerjaren, van kleuterschool tot collegezaal. Met het NFF wordt het organiseren van jullie eigen NFF-bioscoopvertoning in de klas kinderspel met weinig tot geen voorbereidingstijd. Alles wat je nodig hebt is internet en een scherm. Wij zorgen voor de rest!

  Deadline: zaterdag 10 juli 2021

  Info & inschrijven
 • Holland Film Meeting

  Heb je een majoritair Nederlands project in ontwikkeling? Schrijf je dan in voor de Holland Film Meeting 2021, het internationale platform van NFF Professionals voor professionele en creatieve projectontwikkeling.

  Deadline: maandag 24 mei 2021

  Meer info

NFF 2021

Van 24 september t/m 2 oktober 2021 vieren we weer het beste van eigen bodem. De inschrijving is geopend voor producties uit het Koninkrijk der Nederlanden. Hieruit maakt het NFF zoals elk jaar een selectie voor vertoning en competities; o.a. NFF Educatie, de Gouden Kalf Competitie, het Forum van de Regisseurs, de NFF Debuutcompetitie en de NFF Studentencompetitie.

Ook dit jaar vindt het NFF plaats in een hybride vorm; online en waar mogelijk op locatie. NFF wil zo het festivalprogramma voor zoveel mogelijk filmliefhebbers en professionals toegankelijk maken. Een selectie premières van nieuwe bioscoopfilms vertoont het NFF weer simultaan in Utrecht en in het hele land in samenwerking met de bioscopen en filmtheaters.

Blijf op de hoogte

Als eerste nieuwe informatie over alle inschrijfmogelijkheden van het NFF ontvangen? Meld je via onderstaande knop aan voor de NFF Professionals Nieuwsbrief.

Aanmelden NFF Professionals Nieuwsbrief