Inschrijving Producties 2020

De inschrijving van het Nederlands Film Festival 2020 voor speelfilms, lange documentaires, korte films, korte documentaires, interactieve producties en televisiedrama is inmiddels gesloten.

Dit jaar wordt het NFF anders vormgegeven dan normaal. Zo zal een groot deel van het festival online plaatsvinden en zullen bij de onderdelen die wel op locatie kunnen worden georganiseerd, de geldende COVID-19-protocollen leidend zijn. Omdat het huidige Reglement inschrijving Nederlands Film Festival 2020 niet voorziet in online openbaarmaking, zijn we druk bezig met het opstellen van een aangepast reglement waarin ook online vertoningen een plek krijgen. Dit publiceren we op deze pagina zodra het mogelijk is. Tot die tijd kun je je productie gewoon inschrijven, de programma-afdeling neemt t.z.t. contact met je op. Meer informatie vind je ook op de FAQ-pagina.

De NFF Studentencompetitie is uitgesteld tot nader order uitgesteld. Dat betekent dat de Studentencompetitie niet tijdens NFF 2020 plaatsvindt. Een nieuwe datum voor de competitie en en bijbehorende nieuwe deadline volgt zo spoedig mogelijk. De inschrijving voor afstudeerfilms staat al open.

Naar het inschrijfformulier voor afstudeerfilms

Hoe schrijf ik mijn productie in?
Een inschrijving is volledig als vóór de geldende deadline is voldaan aan de volgende vereisten:

  1. Het digitale inschrijfformulier is volledig en correct ingevuld;
  2. De screener (bij films)/videodocumentatie (bij interactieve projecten) is op een van de volgende manieren aangeleverd:
    a. geüpload via de bevestigingsmail na het versturen van het inschrijfformulier (verplicht voor speelfilms en lange documentaires)
    b. met een streaming link in het inschrijfformulier;
  3. Minimaal 2, maximaal 5 stills (.jpeg of .png) zijn geüpload in het inschrijfformulier of verstuurd naar [email protected], mogelijk via nff.wetransfer.com.

Het NFF maakt een selectie voor vertoning op het festival en/of de volgende competities: de Gouden Kalf Competitie, het Forum van de Regisseurs en de NFF Debuutcompetitie. De hoofdproducent krijgt uiterlijk 1 augustus 2020 schriftelijk uitsluitsel over de uitkomst van de selectieprocedure. De uitslag van de NFF Studentencompetitie staat nog niet vast.

Reglement
Lees de voorwaarden voor inschrijving in het Reglement inschrijving Nederlands Film Festival 2020. De specifieke deelnamecriteria voor de Gouden Kalf Competitie zijn te vinden in de Bijlage bij reglement inschrijving – Gouden Kalf Competitie 2020.

Vragen? Neem contact op met de programma-afdeling via [email protected] of 030-2303800.