Inschrijving Producties 2020

De inschrijving van het Nederlands Film Festival 2020 is geopend voor speelfilms, lange documentaires, korte films, korte documentaires, interactieve producties en televisiedrama. Heb je vragen n.a.v. de corona-maatregelen, klik hier voor de FAQ

Er gelden drie deadlines:

  • 1 april 2020 voor producties gereedgekomen tussen 1 juni 2019 en 1 april 2020.
  • 1 juni 2020 voor producties gereedgekomen tussen 1 april 2020 en 1 juni 2020.
  • 1 juli 2020 voor de NFF Studentencompetitie voor producties gereedgekomen tussen 1 juli 2019 en 1 juli 2020.

Wegens het grote aanbod is het aan te raden om de inschrijving zo vroeg mogelijk te voltooien. Schrijf je als producent meerdere producties in, dan is het niet noodzakelijk dit in één keer te doen.

Naar het inschrijfformulier

Naar het inschrijfformulier specifiek voor afstudeerfilms

Hoe schrijf ik mijn productie in?
Een inschrijving is volledig als vóór de geldende deadline is voldaan aan de volgende vereisten:

  1. Het digitale inschrijfformulier is volledig en correct ingevuld;
  2. De screener (bij films)/videodocumentatie (bij interactieve projecten) is op een van de volgende manieren aangeleverd:
    a. geüpload via de bevestigingsmail na het versturen van het inschrijfformulier (verplicht voor speelfilms en lange documentaires)
    b. met een streaming link in het inschrijfformulier;
  3. Minimaal 2, maximaal 5 stills (.jpeg of .png) zijn geüpload in het inschrijfformulier of verstuurd naar [email protected], mogelijk via nff.wetransfer.com.

Het NFF maakt een selectie voor vertoning op het festival en/of de volgende competities: de Gouden Kalf Competitie, het Forum van de Regisseurs, de NFF Debuutcompetitie en de NFF Studentencompetitie. De hoofdproducent krijgt uiterlijk 1 augustus 2020 schriftelijk uitsluitsel over de uitkomst van de selectieprocedure.

Reglement
Lees de voorwaarden voor inschrijving in het Reglement inschrijving Nederlands Film Festival 2020. De specifieke deelnamecriteria voor de Gouden Kalf Competitie zijn te vinden in de Bijlage bij reglement inschrijving – Gouden Kalf Competitie 2020.

Vragen? Neem contact op met de programma-afdeling via [email protected] of 030-2303800.