Inschrijving NFF 2022

Op deze pagina vind je een overzicht van alle inschrijfmogelijkheden die het Nederlands Film Festival biedt aan talenten, gevorderde makers en professionals.

Deadlines

De 42e editie van het festival vindt van woensdag 21 september t/m vrijdag 30 september 2022 plaats. De inschrijving voor NFF 2022 is nu geopend. Maak een Mijn NFF account aan of login op een bestaand account om toegang te krijgen tot de inschrijfprocedure.

Voor inschrijving gelden de volgende data & deadlines:

  • 1 juli - inschrijfdeadline eindexamenproducties (NFF Studentencompetitie) gemaakt tussen 1 oktober 2021 en 1 juli 2022
  • 11 juli – inschrijfdeadline Filmfonds Wildcards. Inschrijven gaat via het Filmfonds, kijk hier voor meer informatie.
  • 18 juli - inschrijfdeadline voor de Talent Feedbacksessies, Talent Speeddates en Script & Score

Schrijf je eindexamenproductie in

Professionals talks

Nieuwsbrief voor Professionals

Op de hoogte blijven van alle inschrijfmogelijkheden en deadlines? Meld je aan voor de NFF Professionals nieuwsbrief.

NFF 20210927 NFF Talent Feedback sessies 13

Talentprogramma's

Ontmoet professionals in één-op-één gesprekken en breid je netwerk en kennis uit in de NFF Talent Speeddates. Of ga met professionals in gesprek over jouw film- en/of serieplan en raak geïnspireerd door andere makers en projecten tijdens de NFF Talent Feedback Sessies.

Inschrijven kan t/m 18 juli

NFF 20211002 HFM AWARDS Studio Stream momenttom com 19

Holland Film Meeting

Heb je een majoritair Nederlands project in ontwikkeling? Schrijf je dan in voor de Holland Film Meeting 2022, het internationale platform van NFF Professionals voor professionele en creatieve projectontwikkeling.

20211001 Utrecht NFF Gouden Kalveren Gala 07 Ramon Mangold

Competities

Jouw productie inschrijven voor de Gouden Kalf Competitie, Debuutcompetitie, Studentencompetitie of het Forum van de Regisseurs? Via onderstaande knop lees je welke prijzen in welke competities worden uitgereikt. In het algemeen reglement lees je alles over de inschrijving, regels, selecties en competities.