Plan je online festivalbezoek

Het Nederlands Film Festival pakt het in 2020 net even anders aan. Van 25 september t/m 3 oktober kun je de 40e editie online vanaf je luie stoel beleven! Het NFF Professionals Programma vindt in 2020 volledig online plaats met als uitzondering de NFF Interactive Expo in Utrecht (Bibliotheek Neude).

Van zaterdag 26 september t/m donderdag 1 oktober nemen de NFF Conferentie, de Holland Film Meeting en talrijke masterclasses en seminars een virtuele vlucht binnen het thema van 2020: Life As We Know It.


 

 • NFF Professionals Online

  Met ons online programma beleef je het festival vanaf jouw bank, vanachter je bureau of vanuit bed! Zo zijn er masterclasses, talkshows met bekende gasten uit de filmwereld en natuurlijk: films.

  Vanaf 7 september kun je via www.filmfestival.nl/programma-professionals jouw ideale festivalschema samenstellen. Zo beleef je het NFF Professionals Programma vanaf 26 september online!

  Bekijk het programma
 • NFF Online

  Ook het NFF publieksprogramma is voor een groot deel online beschikbaar. Zo zijn er masterclasses, talkshows met bekende gasten uit de filmwereld en natuurlijk: films. Dit jaar zie je bijvoorbeeld het grootste deel van de NFF Debuutcompetitie online en beleef je Forum van de Regisseurs via je scherm.

  Ga naar NFF Online
 • HFM Online

  Het internationale festival programma van het NFF vindt dit jaar volledig online plaats via het HFM Online-platform. Bezoekers met een HFM-pas ontvangen voorhand meer informatie.

  Lees alles over HFM
 • Festivalpremières in het land

  In 66 steden en 97 bioscopen en filmtheaters geniet je dit jaar van de festivalpremières BULADÓ (openingsfilm NFF 2020), KOM HIER DAT IK U KUS, I.M.DE DICK MAAS METHODE, BUITEN IS HET FEEST, MARIONETTE, DE VOGELWACHTER en LA ÚLTIMA PRIMAVERA. Van 25 september t/m 1 oktober op het rode pluche in een filmtheater of bioscoop bij jou om de hoek. Bekijk via de link hieronder het overzicht van films, kies jouw favoriet, en bekijk in welke bioscoop in de buurt de film te zien is. Vanaf de filmpagina’s kun je doorklikken naar de kaartverkoop.

  Meer info & tickets