Stadsschouwburg Utrecht

Stadsschouwburg Utrecht is al jarenlang een van de locaties van het Nederlands Film Festival. Tijdens het Nederlands Film Festival, dit jaar van 21 t/m 30 september, zie het beste van eigen bodem: van documentaire tot digitale cultuurproducties, van animatie tot populaire speelfilms.

Alles draait om contact op de 42e editie van het Nederlands Film Festival. Ontmoet filmmakers en ga met hen in gesprek, bekijk als eerste het nieuwste van eigen bodem en beleef film op unieke wijze. Zie, voel en proef de festivalsfeer in de bioscopen, filmtheaters, cafés en online tijdens een van de vele premières, filmvertoningen en events.

Op deze pagina vind je wat er tijdens het Nederlands Film Festival in Stadsschouwburg Utrecht te zien en te doen is. Ga over de rode loper tijdens premières van de nieuwste Nederlandse films of laat je inspireren tijdens een van de vele mastertalks!

Filmcollege 2 The Photograph Joke Schut 2021

Filmcolleges in Stadsschouwburg Utrecht

De bioscoopstoel wordt een comfortabele collegebank tijdens vier verdiepende Filmcolleges waarbij steeds een andere NFF-premièrefilm of -serie wordt vertoond. Na de film krijg je de kans om regisseurs, cast- en crewleden aan de tand te voelen in een uitgebreid nagesprek.

NFF bezoeker in wit gekleed wijst naar links

Plan je bezoek

Je bezoek aan het Nederlands Film Festival in Stadsschouwburg Utrecht of een van de andere locaties plannen? Plan je bezoek of koop tickets voor het volledige programma via onderstaande knoppen