Louis Hartlooper Complex

Het Louis Hartlooper Complex in Utrecht is al jarenlang een van de locaties van het Nederlands Film Festival. Tijdens het Nederlands Film Festival, dit jaar van 21 t/m 30 september, zie het beste van eigen bodem: van documentaire tot digitale cultuurproducties, van animatie tot populaire speelfilms.

Alles draait om contact op de 42e editie van het Nederlands Film Festival. Ontmoet filmmakers en ga met hen in gesprek, bekijk als eerste het nieuwste van eigen bodem en beleef film op unieke wijze. Zie, voel en proef de festivalsfeer in de bioscopen, filmtheaters, cafés en online tijdens een van de vele premières, filmvertoningen en events.

Op deze pagina vind je wat er tijdens het Nederlands Film Festival in Louis Hartlooper Complex te zien en te doen is.

Prijsuitreiking Forum Regisseurs

Forum van de Regisseurs in Louis Hartlooper Complex

Het Louis Hartlooper Complex is de thuisbasis van het Forum van de Regisseurs. In de competitie van het Forum van de Regisseurs dingen grensverleggende Nederlandse auteursfilms mee die allemaal één ding gemeen hebben: hun eigenheid. Bekende films in het programma zijn dit jaar o.a. Forever Rich, Met Mes en Shabu.

NFF bezoeker in wit gekleed wijst naar links

Plan je bezoek

Je bezoek aan het Nederlands Film Festival in het Louis Hartlooper Complex of een van de andere locaties plannen? Plan je bezoek of koop tickets voor het volledige programma via onderstaande knoppen